ÜRÜNLERİMİZ

Alpha Olefin Wax

 
Alfa olefinler, etilenin polimerizasyonu ile üretilir . PVL serisi, saf ve kükürt ile aromatik bileşenlerden arınmış sentetik mumlardır. PVL-75AO, mükemmel bir external yağlayıcıdır ve diğer mumlar/bileşenlerle birlikte kullanıldığında internal bir yağlayıcı olarak da kullanılabilir. Yüksek kristal yapısı ve doğrusal yapısı sayesinde PVL mumlar, PVC ürünlerinin fiziksel ve işleme özelliklerini geliştirir. PVL-75AO, Tin ve Ca/Zn stabilize edilmiş sistemlerde iyi performans gösterir. PVL-75AO’nun kullanımı, füzyon/torku optimize edebilir.

Liquid Paraffin:

Kozmetik Likit Parafin – Son derece saf, renksiz, kokusuz, toksik olmayan ve kimyasal olarak inert olan yüksek oranda rafine edilmiş mineral yağlardandır. Bu nitelikler, farmasötikler, kozmetikler ve kimyasal işleme gibi bu özelliklere değer veren tüm uygulamalar için onları mükemmel kılar.

3-5% yağlı Parafin Wax:

Parafin Wax, yağ arıtma işleminin bir yan ürünüdür. Ham petrolün geçirdiği Dewaxing işlemiyle parafin Wax elde edilir ve daha sonra ürünlerde kullanılmak üzere işlenir. Bugün, petrol bazlı Parafin Waxları, diğer ticari ürünlerin yanı sıra mumlarda, yağlı kağıtlarda, cilalarda, kozmetiklerde ve elektrik izolatörlerinde kullanılmaktadır.

Caustic Soda:

Kostik soda flakes , beyaz renkli, higroskopik ve suda çözünen kimyasal bir maddedir.
Çeşitleri: 48% likit kostik ve 98-99% Flakes

Vazelin

Petroleum Jelly (Vazelim olarak da adlandırılır), yarı katı jöle benzeri bir madde oluşturan mineral yağlar ve waxların bir karışımıdır.

İLETİŞİM

HIZLI LİNKLER

Hakkımızda

Şirketimiz

İletişim

Ürünlerimiz